fbpx

Het duurt nog heel even en je gaat jouw partner ten huwelijk vragen. Maar ja, die ring… waar ga je die verstoppen? Als je al samen woont is het moeilijk om de juiste verstop plek te vinden. Wij geven jou graag een aantal tips zodat jouw partner de ring sowieso niet gaat vinden.

Laat de ring achter bij de juwelier

ring aanzoek

Je hebt een hele mooie ring uitgekozen maar meenemen naar huis… dat gaat lastig worden. Vraag aan de juwelier of je de ring nog even achter mag laten zodat je hem op de dag van het aanzoek kunt ophalen. Zo kun je hem niet kwijtraken en zit hij veilig achter slot en grendel.

Geef de ring aan een vriend of familielid

Heb je iemand in vertrouwen genomen voor het aanzoek? Dan kan je diegene vragen of hij/zij ook de ring achter wilt houden. De persoon weet tenslotte toch al van jouw plannen dus dan kun je diegene ook wel vertrouwen dat hij/zij de ring niet kwijt raakt.

Toch in huis? Verstop tactisch!

ring aanzoek

Je gaat hem toch in jullie huis verstoppen, maar… waar? Bedenk van te voren goed waar je de ring gaat verstoppen. Hebben jullie een zolder? Je kan ervoor kiezen om hem daar ergens in een doos te stoppen waar niemand ooit in kijkt. Check wel van te voren goed of er niet bij jouw partner een grote schoonmaak gepland staat. Je kan hem ook verstoppen in bijvoorbeeld jouw sokken of onderbroeken lade. Het ligt er net aan waar jouw partner niet zo vaak iets zoekt. Heeft jouw partner al een vermoeden van het aanzoek? Dan is het niet verstandig om de ring in huis te verstoppen, want nieuwsgierige mensen… gaan op onderzoek uit!