fbpx

Moet vastleggen? Je moet natuurlijk helemaal niks. Deze keer verteld gastblogger Mari Blanken van LeMore Media waarom het zo leuk is om je huwelijksaanzoek vast te laten leggen op video.

Beweging en geluid

Foto’s zorgen ervoor dat je bepaalde momenten tijdens het aanzoek vastgelegd worden, maar video vangt juist ook de beweging, het geluid en zelfs de pure emotie. Het geeft een extra dimensie aan je aanzoek video en brengt je iedere keer terug bij dat gevoel wat je op dat moment had. Daarnaast is het belangrijk dat er de juiste muziek gekozen wordt om de emotie te versterken, waardoor je nog intenser samen de video terugkijkt.

Meer emotie

Het is belangrijk dat je een filmmaker hebt die de emotie van het moment goed weet vast te leggen. Het gaat om de kleine momenten, een lach een traan en het vertellen van jullie verhaal.

Het verhaal van jullie aanzoek wordt verteld door beelden, maar niet te vergeten ook geluid. Stel je je romantische aanzoeksvideo eens voor met een super vrolijk deuntje met allerlei toeters en bellen, dan valt het romantische volledig in het water. Rustige, gevoelige, maar toch blije muziek zou de emotie alleen maar versterken.

Je ziet zelf niet alles

Waarschijnlijk gieren de zenuwen je door het lijf als het eindelijk zo ver is om je geliefde ten huwelijk te vragen. Je wilt denken aan wat je moet zeggen, het juiste plekje opzoeken en de ring om de juiste vinger schuiven. Hierdoor vergeet je alles om je heen en dat is ook helemaal niet erg, je bent helemaal in het moment. Het is dan wel van grote waarde dat je later terug kunt kijken wat er allemaal gebeurde en hoe het eruit zag. Dat is dus waar video zo belangrijk voor is.

Makkelijk te delen

Je kunt de video voor jezelf houden, maar in de wereld waarin we leven is delen belangrijk. Video is daarvoor perfect, waardoor je snel aan je vrienden en familie kunt laten zien hoe mooi je aanzoek was.

Bekijk het steeds weer

Natuurlijk is het leuk om snel na het grote moment de video terug te kunnen kijken. Het zit nog helemaal in je gedachten en de vlinders nog in je buik. Maar ook voor later is het belangrijk om je herinnering terug te kunnen halen. Je hebt eigenlijk een video die de komende, misschien wel 100, jaar emotie oproept bij jou en je geliefde. Hoe leuk zou het zijn als je kleinkinderen jullie huwelijksaanzoek terug zouden kunnen kijken!

Ben je overtuigd dat je jouw huwelijksaanzoek gaat laten vastleggen op video? Je boekt al een videograaf bij een huwelijksaanzoek op maat voor €275. Stuur een mail naar info@planmyproposal.nl voor meer informatie.

Liefs, Laura