fbpx

Ben jij op zoek naar dé manier om jouw huwelijksaanzoek uniek te maken? Houden jullie allebei ontzettend veel van muziek of wil je de liefde uiten door middel van een liedje? Laat dan je eigen liedje schrijven!

Hoe gaat een eigen liedje laten schrijven in zijn werk?

Ga na wat jij allemaal belangrijk vind om in het liedje terug te laten komen. Zou je liever voor een romantische ballad gaan of een juist een heel vrolijk dansend nummer? Wil je jouw gevoelens beschrijven aan je geliefde of zit er ook een verhaal in het nummer? De singer-/songwriter die het liedje zal gaan schrijven helpt jou daar graag bij. Vervolgens wordt zowel de tekst als de melodie geschreven. Tussendoor wordt overlegd of het liedje naar jouw wens is en op die manier wordt je betrokken bij het schrijfproces.

liedje-schrijven

Waarom een persoonlijk liedje tijdens het huwelijksaanzoek?

Als muziek onmisbaar is voor jullie dan is dit een unieke kans om de liefde te bezegelen met een liedje én een aanzoek. De perfecte combinatie. Daarnaast schieten woorden tijdens het aanzoek weleens te kort en kun je met een persoonlijk liedje precies zeggen wat je met woorden niet kunt zeggen. Als kers op de taart kun je het nummer ook nog eens goed gebruiken voor je bruiloft die daarna volgt :).

Hoe werkt het tijdens het aanzoek?

Het liedje kun je vlak voor of na het aanzoek af laten spelen. Je kunt het liedje af laten spelen via een opname maar het is nog romantischer als de singer-/songewriter zelf komt zingen tijdens het aanzoek. Stel het huwelijksaanzoek is net geweest en er komt iemand met een gitaar aanlopen die speciaal voor jullie jouw persoonlijk geschreven nummer komt zingen. Romantischer kan bijna niet.

Ben jij geïnteresseerd?

Ik breng jou graag in contact met mijn favoriete singer-/songwriter Delise. Zij denkt graag met je mee over de mogelijkheden en helpt jou het liedje uniek en persoonlijk te maken. Bovendien komt zij het liedje graag ten gehore brengen tijdens het huwelijksaanzoek.

Ik hoop dat ik jou wat meer inspiratie heb gegeven om een aanzoek te doen in combinatie met een zelf geschreven liedje. Mocht je hulp zoeken bij de uitvoering van het aanzoek of heb je interesse in het schrijven van een persoonlijk liedje, dan kan Plan my Proposal jou helpen. Stuur een mail naar info@planmyproposal.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.

Liefs, Laura