fbpx

Kunnen jouw kinderen een geheim bewaren? Ga dan de uitdaging aan om een huwelijksaanzoek te organiseren waarbij jouw kinderen of de kinderen van je partner bij betrokken zijn. Heb je wat inspiratie nodig? Hier vind je een aantal ideeën voor een huwelijksaanzoek met kinderen.

Zet een speurtocht uit
Ga naar jullie favoriete buitenlocatie (park of bos) en zet een speurtocht uit. Je kunt de speurtocht met elkaar doen of jij staat alvast op de plek van het aanzoek en laat je partner met de kids de speurtocht doen. Wanneer ze dan bij jou aankomen is het extra leuk om de uitgekozen locatie aan te kleden met bijvoorbeeld rozenblaadjes, een mooie bos bloemen of andere decoratiespullen. Daarnaast kan de (kinder)champagne en een picknickmand met wat lekkers natuurlijk ook niet ontbreken.

Versier het huis
Zorg dat je partner ‘s middags van huis is zodat jij met de kinderen alles voor kunt gaan bereiden. Pak uit met ballonnen, rozenblaadjes en laat bak een taart of cupcakes. Ga jij het aanzoek in de zomer doen? Laat de kids met stoepkrijt ‘wil je met mij trouwen?’ inkleuren op de stoep. Zodra je partner thuiskomt sta je klaar om op je knieën te gaan. Na het ‘ja’ woord wordt er geproost en kunnen de cupcakes geproefd worden.

Plan een familieshoot
Niets is leuker om het aanzoek ook direct vast te leggen. Maar hoe leuk is het om het aanzoek te doen tijdens een familieshoot. De reactie van je partner én van de kids wordt direct en origineel vastgelegd. Zo’n uniek beeld krijg je maar één keer. Je kunt de shoot bijvoorbeeld in een studio doen maar je kunt het ook buiten in de natuur plannen. Je hoeft op die manier je partner ook geen smoes voor je partner te bedenken want de fotoshoot kun je natuurlijk gemakkelijk met hem/haar plannen.

Ik hoop dat ik jou wat meer inspiratie heb gegeven om een aanzoek te doen met kids erbij. Mocht je hulp zoeken bij de uitvoering van het aanzoek, dan kan Plan my Proposal jou helpen. Stuur een mail naar info@planmyproposal en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.

Liefs, Laura