fbpx
YouTube staat vol met prachtige super romantische huwelijksaanzoeken. Het was daarom ook helemaal niet erg om dit lijstje samen te stellen, want al die filmpjes geven je wel een flink portie good vibes. Na het zien van deze top 10 weet je zeker dat het aanzoek van jou uniek moet zijn, je kan helaas niet achterblijven.

1. Lip-Dub op Bruno Mars – Marry you
Isaac was één van de allereerste die de Lip-Dub gebruikte tijdens zijn huwelijksaanzoek in 2012. Dit deed hij zeker niet alleen, want meer dan 60 vrienden hielpen mee om dit aanzoek mogelijk te maken. Met inmiddels meer dan 32 miljoen views op YouTube werd dit aanzoek wereldberoemd.

2. Huwelijksaanzoek en bruiloft in één
Dit huwelijksaanzoek kostte een hoop voorbereiding. In 2011 was er een Amerikaans tv-programma genaamd Mobbed. Mobbed is een verborgen camerashow waarin mensen worden verrast met een persoonlijke boodschap door middel van flashmobs. Het aanzoek ziet er fantastisch uit… Maar dan komt de beste man óók nog met de vraag of ze nu meteen wilt trouwen. Oordeel zelf maar of jij dat ook zou willen.

3. Aanzoek in de bioscoop
Dit is echt mijn favoriet. Op de muziek van MAGIC! met Rude zorgt Liam ervoor dat hij toestemming krijgt van zijn schoonvader om met zijn dochter te trouwen want anders kan hij haar niet ten huwelijk vragen.

4. Romantisch samen dineren…
De romantische setting in het restaurant was voor Emily al heel bijzonder. Maar als ze dan Justin op TV ziet verschijnen dan weet ze niet meer wat ze kan verwachten.

5. Tijdens de jaarlijkse familiefoto met kerst
Het is zo simpel, een paar kleine aanpassingen tijdens de familiefoto en dan… ‘Merry X-Mas’ wordt ‘Marry Me?’

6. Tijdens het… waterskiën!
Weliswaar moest dit later in slowmotion terug gekeken worden, maar dat levert prachtige beelden op. De ring werd gelukkig wel later om de vinger geschoven, want anders was hij op de bodem van het meer terecht gekomen.

7. Van het vallen van een gebouw naar een huwelijksaanzoek
Josh houdt wel van een grapje, maar gaat dit misschien niet iets te ver?

8. Nog een bios-proposal
Nietsvermoedend een film kijken in de bioscoop, wie verwacht dan dat opeens je partner levensgroot op het witte doek staat? Haar reactie is echt waanzinnig!

9. Een jaar lang vraagt hij haar elke dag ten huwelijk
Het vergt even tijd om dit huwelijksaanzoek te plannen, maar origineel is het zeker.

10. Aanzoek tijdens Peter Pan de musical
Wat een sprookje, de Nederlandse Sander vraagt zijn vriendin ten huwelijk tijdens hun optreden in Glasgow.