fbpx
Op dit moment zijn drones ontzettend populair en deze worden dan ook vaak ingezet bij het maken van aftermovies tijdens evenementen. De beelden vanuit de lucht geven een compleet andere kijk op het evenement, dan wanneer alles vanaf de grond gefilmd wordt. Zulke unieke beelden, de drone is daarom ook goed inzetbaar bij huwelijksaanzoeken. Wanneer het aanzoek buiten is, kan een drone van een afstand heel snel dichtbij komen om het unieke moment niet te missen. Ik heb voor jou 4 unieke huwelijksaanzoeken met een drone gevonden.

1. Huwelijksaanzoek in de sneeuw met een waanzinnig uitzicht
Nietsvermoedend gaat ze een dagje mee op pad om te snowboarden. Op de bergtop besluiten ze even te stoppen. Het uitzicht is fantastisch dus daar wil iedereen natuurlijk wel even stoppen. Maar dan…het aanzoek! Het moment begint bij 1:05. Met zulke unieke beelden kun je zeker thuis komen.

2. Zon, zee, stand en… de ring bungelend aan een drone!
Op het eiland Aruba heb je de setting al compleet. Om nog een extra detail aan het aanzoek te geven, kan de ring kan natuurlijk ook gebracht worden. Haar reactie is geweldig wanneer ze de ring ziet.

3. Op een prachtige afgelegen plek, met een drone die rondjes blijft draaien.
Hij heeft wel zelf nog even de drone in de lucht gebracht en toen op de automatische piloot gezet. Met z’n tweeën op een afgelegen plek, dan is het natuurlijk leuk om dit unieke moment vast te leggen om het later aan iedereen te laten zien.

4. Wat een sprookje! 
De locatie is perfect, en het dan ook nog vastleggen op deze manier maakt het uniek. Wanneer zij even niet kijkt, gaat hij op zijn knieën. Wat een verrassing als zij zich vervolgens weer omdraait.

Ben je enthousiast geworden over het filmen met een drone? Bij Plan my Proposal kan je ook je huwelijksaanzoek laten filmen met een drone. Wij hebben al een aantal unieke locaties in gedachte. Heb jij zelf al een unieke locatie bedacht? Deel je ideeën en wij zorgen voor unieke drone beelden tijdens je aanzoek.