fbpx

Het perfecte aanzoek is voor iedereen anders. De één wilt een aanzoek op de Bahama’s en de ander het liefst thuis op de bank. Wanneer je weet wat het droomaanzoek is van jouw vriend(in) dan moet je daar natuurlijk wat mee gaan doen. Zowel als wanneer wij je gaan helpen met het aanzoek als wanneer je het zelf gaat doen dan moet je over een aantal dingen nadenken.

1. Leg het aanzoek vast

perfecte aanzoek

Je gaat in je leven maar 1 keer op je knieën. Laat daarom het huwelijksaanzoek vastleggen. Dit kun je op verschillende manieren aanpakken.

  • Maak gebruik van een verborgen fotograaf, die na een afgesproken teken opduikt en foto’s van jullie gelukkige moment begint te maken.
  • Laat een professionele video maken die alle voorbereidingen vastlegt en ook het aanzoek met verborgen camera’s opneemt. Leuk voor jouw partner om terug te kijken naar de stiekeme plannen die je gemaakt had.
  • Ga je het aanzoek buiten doen? Dan kun je er ook voor kiezen om het aanzoek vanuit de lucht te laten vastleggen door middel van een drone.

2. Gebruik jullie mooie herinneringen

perfecte aanzoek

Voor of na het aanzoek kunnen jullie aan de hand van foto’s herinneringen ophalen aan de mooie tijden die jullie samen hebben beleefd. De foto’s geven een timeline weer van het moment van de ontmoeting tot het moment van het aanzoek. Wanneer jullie veel waarde hechten aan alle foto’s is het aanzoek dé gelegenheid om al die herinneringen weer op te halen.

3. Schijf op wat je wilt zeggen

perfecte aanzoek

Voordat je daadwerkelijk op je knieën gaat voor het aanzoek wil je vaak nog wat mooie en lieve woorden zeggen. Op het moment zelf ben je vaak veel te zenuwachtig om alles wat je van te voren bedacht had te herinneren en ook echt te vertellen. Het is daarom echt niet erg om alles van een papiertje te lezen. Jouw partner vindt het moment al super romantisch en speciaal dus gaat zich sowieso niet druk maken over dat jij even niet meer weet wat je nu precies wilde zeggen. Schijf het van te voren op en gebruik het briefje als je het nodig hebt.

Ben je er nu helemaal klaar voor om je vriend(in) ten huwelijk te gaan vragen? Laten we samen gaan brainstormen om het perfecte aanzoek waar je partner al zo lang van droomt echt waar te gaan maken! Laat een berichtje achter