fbpx

14 februari, de dag waarbij jij je geliefde extra lieve woorden kunt toespreken. De liefde moet je eigenlijk elke dag vieren, vind ik zelf, maar op Valentijnsdag kun je er toch iets extra’s van maken. De winkels liggen alweer vol met rode hartjes lolly’s, knuffelberen met hartjes en allerlei zoetigheden om je geliefde te verrassen. Maar hoe zit dat met een huwelijksaanzoek op Valentijnsdag? Ga jij de stap wagen? Ik geef je tips voor een aanzoek op Valentijnsdag!

Wees goed voorbereid 

Wacht niet tot het dan eindelijk 14 februari is. Ga op zoek naar de juiste ring, bedenk waar je het huwelijksaanzoek zou willen doen en hoe je dat gaat aanpakken. Hoe gaat de dag eruit zien? Zorg dat je weet wat je wil en ga niet op de dag zelf nog iets bedenken. Kom achter het droomaanzoek van jouw geliefde en maak er een Valentijnsdag van die jouw partner nooit meer zal vergeten.

valentijnsdag

Keep it a secret

Met Valentijnsdag verwacht je partner misschien al wel dat jij iets romantisch voor hem/haar hebt bedacht. Dit kan een cadeautje zijn of een diner. Maak hier gebruik van en laat jouw partner die verwachtingen hebben. De verrassing dat het uiteindelijk om een aanzoek gaat is dan alleen maar groter.

valentijnsdag

Blok 14 februari af in jullie agenda

Het voordeel aan 14 februari is dat je die dag gemakkelijker kan vragen of jouw partner die dag/avond vrij neemt. Het is tenslotte Valentijnsdag dus jij wil iets leuks met hem/haar gaan doen. Ga je voor een aanzoek in de avond? Zeg dan dat jullie gezellig samen uiteten gaan en dat jij het restaurant uitkiest. Zo heb je direct de touwtjes in handen en kan het plannen van jouw aanzoek beginnen.

Maak je aanzoek uniek

Datum? Check. En al een idee voor het aanzoek? Of helemaal niet? Geen probleem. Ga brainstormen met Plan my Proposal! Ik help jou om jouw idee concreet te maken en ervoor te zorgen dat het aanzoek perfect wordt. Wanneer je contact opneemt stuur ik je een korte vragenlijst zodat we ons kunnen voorbereiden voor de brainstormsessie. Vervolgens maken we samen een afspraak om te gaan brainstormen. Deze afspraak duurt +/- 2 uur. Na de brainstormsessie ontvang je binnen een aantal werkdagen 1 tot 3 aanzoek ideeën op papier. Vervolgens ben je uiteraard vrij om zelf aan de slag te gaan of samen met mij het aanzoek compleet te maken. Laat Valentijnsdag maar beginnen 🙂

valentijnsdag

NIEUW: PROPOSAL BOX
Met de Proposal Box heb jij alle benodigdheden voor een huwelijksaanzoek op Valentijnsdag in één keer in huis. Bestel de box nu met 10% korting met de code GOLD10. Bestel hier nu jouw Proposal Box

Wil jij je partner compleet verrassen tijdens Valentijnsdag? Laat een berichtje achter.

Liefs, Laura