fbpx

Het was vrijdag 8 juni, de dag van een prachtig huwelijksaanzoek op het strand van een fantastisch koppel. Het aanzoek vond plaats op het strand van Scheveningen met uitzicht op de pier. Benieuwd naar het verhaal? Of ben jij van plan om zelf jouw partner op het strand ten huwelijk te vragen? Lees dan snel verder.

Een week voor het aanzoek

De week voor het aanzoek kreeg ik een bericht van de man die zijn vriendin ten huwelijk wilde gaan vragen. Op korte termijn, het liefst gister dan morgen. Hij had de ring al gekocht en zij wist dat, maar wanneer het moment daar was… dat was voor haar nog een verrassing. Beide wonend in Den Haag. Hij wist direct waar het aanzoek moest plaatsvinden, namelijk op het strand van Scheveningen. De plek moest romantisch zijn met daarbij een perfecte setting om zijn geliefde ten huwelijk te vragen. Met dit idee ging ik aan de slag.

Het moodboard

Ik heb zo snel mogelijk een moodboard gemaakt, want met een last minute aanzoek heb je eigenlijk altijd tijd tekort ;-). Op het strand heb je het geluk dat je al een prachtig uitzicht hebt, dus de setting werd luchtig en romantisch. Er kwamen kleine details in die het aanzoek perfect zouden gaan aanvullen. Een pad met kaarsjes naar de setting toe, bij de setting zitjes en kussens in zachte tinten en een backdrop met witte en roze bloemen. Het moodboard werd direct goedgekeurd en ik kon verder met het uitwerken van het huwelijksaanzoek op het strand.

Huwelijksaanzoek op het strand     Huwelijksaanzoek op het strand

Huwelijksaanzoek op het strand     Huwelijksaanzoek op het strand

Het aanzoek

Op de dag van het aanzoek hebben we de laatste details besproken. De tijd, de exacte plek en het moment wanneer de videograaf tevoorschijn zou komen. Eenmaal op het strand aangekomen kon het opbouwen beginnen. We hadden genoeg spullen bij ons om het aanzoek perfect te maken. De setting was klaar en nu was het wachten op HET moment. Snel nog een appje dat hij nu vertrok vanuit het restaurant. Dit was het teken dat de videograaf klaar kon gaan staan en ik mijzelf verschool achter een strandhuisje. Er hing een gezonde spanning, en wat duurt het wachten dan lang! Vanuit de verte zagen we het prachtige stel aan komen lopen. 50 meter voor de setting maakte ze nog samen een selfie…heerlijk om die onwetendheid te zien. Ze naderde de setting en de verbazing was van haar gezicht af te lezen. Ze volgden het pad met kaarsjes en vlak voor de setting ging hij op één knie en het hoge woord kwam eruit; ‘Wil je met mij trouwen?’ Een overtuigende ja en een innige omhelzing was het gevolg. YES, missie geslaagd! De champagne werd gepopt en ze genoten van elkaar en van het uitzicht naar de pier.

Benieuwd naar de setting van het aanzoek? Proef de sfeer:

Enthousiast geworden over een huwelijksaanzoek op het strand? Plan my Proposal biedt het complete beach proposal concept aan als huwelijksaanzoek! Nu ook in combinatie met prachtige verlovingsringen. Ontdek het hier.

Liefs Laura