fbpx

Blaadjes die van de bomen vallen, alle mooie warme kleuren, de laagstaande zon en natuurlijk mag de trui weer uit de kast gehaald worden. Kortom, de herfst is begonnen! De herfst is een prachtig seizoen om jouw partner ten huwelijk te vragen. Ik geef je tips en ideeën om inspiratie te krijgen voor jouw huwelijksaanzoek tijdens het herfstseizoen.

Vind een plekje in het bos

De bladeren hebben tijdens de herfst allemaal magische kleuren. Hierdoor heb je de basis van het decor voor jouw huwelijksaanzoek al gelegd. Ga het bos in en zoek een plek waar jij vindt dat de kleuren het mooist zijn. Kijk van te voren waar de zon rond de tijd van jouw aanzoek zal staan. De bladeren kleuren extra mooi als de zon erop staat. Wil je bij jouw aanzoek romantische aankleding gaan gebruiken? Dan is het extra leuk om het aanzoek onder een boom te doen. In de boom kun je dan ook versiering ophangen. Extra aankleding als kaarsen, kleden en een picknickmand zijn altijd goed.

Aanzoek in de ochtend

Houden jullie van wandelen in de natuur? In de ochtend is de natuur extra speciaal. Ga samen in de ochtend wandelen in de natuur. Wanneer de natuur net ontwaakt, je de vogels hoort zingen en het ochtenddauw nog op de blaadjes ligt ga jij op je knieën. Romantiek gegarandeerd! Zoek daarna een restaurant op om te ontbijten/lunchen en geniet van elkaar.

Uitwaaien op het strand

Tijdens een herfstachtige dag kan het flink gaan waaien. Daarnaast kan het zonnetje zich ook nog regelmatig laten zien. Wanneer de dagen wat kouder worden is het heerlijk om na een lange strandwandeling neer te strijken op een stoel op het terras bij een heerlijke terrasverwarmer. Je kunt er ook voor kiezen om een kleed mee te nemen en op het strand te gaan zitten. Hoe je ook de vraag gaat stellen, het strand biedt de perfecte setting om jouw partner ten huwelijk te vragen. Wil jij een volledig verzorgde romantische setting op het strand? Kijk dan eens naar het beach propsosal concept.

In je achtertuin

De tuin ziet er tijdens de herfst misschien wat saai uit, maar daar kan voor het aanzoek verandering in komen. Plan my Proposal helpt jou graag om jouw achtertuin om te toveren tot een sfeervolle warme achtertuin waar jij jouw partner ten huwelijk kan vragen. We maken een pad van fakkels, stoken een vuurtje in de vuurkorf, plaatsen heel veel kaarsen, lichtjes en maken een romantisch hoekje voor jullie samen. Je kunt het zo romantisch maken als je het zelf wilt. Vergeet de champagne niet koud te zetten en dan is het wachten tot je partner thuis komt. ‘verrassing!’

Fotograaf: Evera Tilroe Fotografie

Wil jij jouw geliefde ten huwelijk vragen in de herfst? Ik help jou graag om alles tot in de puntjes te verzorgen of om de perfecte locatie uit te zoeken. Stuur een mail naar info@planmyproposal.nl

Liefs, Laura